Frukostmöte

Frukostmöte

Bertil Paventus är sedan flera år VD för Styrsöbolaget, han har en gedigen historia inom det maritima- och marina och både bor och härstammar från Styrsö i Göteborgs skärgård. Bertil var fram till våren 2022 ordförande i Skärgårdsredarna.

Styrsöbolaget firar 100 år 2022 och vi får möjlighet att både träffa och gratulera till de första 100 åren på företagsfrukosten.

Styrsöbolaget är det företagsnamn vi använder i dagligt tal och som de flesta känner oss som. Vårt registrerade bolagsnamn är AB Göteborg-Styrsö Skärgårdstrafik, men det upplevs ofta lite långt och då blir det kortformen som används istället.

Styrsöbolaget ingår sedan 2004 som ett dotterbolag i Transdev Sverige AB. 

Vi känner Styrsöbolaget från många sammanhang men idag främst genom att de bedriver skärgårdstrafiken mellan Stenpiren Göteborg och Hönö Klåva sommartid. Bertil är också ledamot i samverkan Göteborgs skärgård som BRG, Göteborg & Co och Öckerö BNE finns med i. 

Inslag i frukostmötet 1 juni 2022.

Frukostens informationsdel fördelas mellan en stående information från kommunens bygg- och miljöenhet riktad till näringslivet jämte information från Öckerö BNE och Företagsföreningen.  Övrig tid kommer att kretsa kring samtal och möten mellan deltagarna.

  • Frukosten serveras (08.30)
  • Mingel 20 minuter i loungen och foajén.
  • Förflyttning till hörsalen Arken (08.55)
  • Öckerö företag och Öckerö BNE öppnar informationen
  • Information Bygg- och miljöjenheten SB ( 5 min).
  • Bertil Paventus, VD Styrsöbolaget

Frukosten avslutas (09:30)

Information om eventet