Midskepps, Utbildning

Hur driver man egentligen ett framgångsrikt projekt?

Kompetens Öckerö bjuder in dig till en digital föreläsning

Denna föreläsning är till för just dig som har både små och stora projekt i din vardag. 

Här får du inspiration till hur du i samverkan med andra kan leverera goda resultat genom att använda en enkel och tydlig arbetsform.
Du får inspiration, en förståelse för nyttan med att jobba i projekt och se hur användbart det är, tex när du ska marknadsföra ditt företag, genomföra event, förändringar eller något annat arbete i din unika bransch.

Webinariet är kostnadsfritt och finansieras av företagsföreningen Öckerö Företag tillsammans med Öckerö BNE.

Anmälan sker nedan, efter anmälan sänds en länk till webinariet ut. Glöm inte att ange e-postadress till de ni önskar skall delta.  

Carina Cederlund

Du får lyssna till Carina Cederlund från IHM Business School som är en erfaren projektledare som brinner för att ledaprojekt och bidra till ett ökat värde i företag och organisationer. Detta genom att dela sin kunskap om projekt.

Carina har mångårig erfarenhet av chef- och projektledarskap både inom privat och offentlig sektor. Idag jobbar Carina som projektledare, rådgivare och strateg inom projektstyrning och uppföljning, och även som assessor för att certifiera projektledare samt som handledare och coach för att utveckla projektledare.

Digital föreläsning!

Mot bakgrund av rådande nuläge och restriktionerna som gäller oss alla bjuder Kompetens Öckerö här in till en digital föreläsning. Vi hoppas den skall leverera i linje med våra ambitioner och era förväntningar

Bakgrund och syfte… 

Projektledning är lönsamt och kan användas i många skilda branscher, det handlar om att planera först och agera sen.
Vi vill bidra till att kompetensen om varför och vad man använder projektledning, efter föreläsningen skall du som deltar kunna se nyttan och skäl till varför det är lönsamt för dig. 

När: 21 april klockan 18.00
– Vi räknar med att vi håller på till senast 20.00

Var: Digitalt webinar via länk
Webinariet sänds från IHM Stockholm/Göteborg.

Information/workshopen är öppen för alla företag med personal i Öckerö kommun och är kostnadsfri utan avgift för deltagarna.

Information om eventet