Utbildning

Workshop Försäljning

Kompetens Öckerö bjuder in dig/er till en föreläsning/workshop om försäljning

Omvärlden påverkar hur vi arbetar med våra företag, strategi och struktur är nödvändigt samtidigt som man behöver vara pragmatisk.

Tyngdpunkt på rätt funktioner är ett av sätten att hantera och anpassa sig till omvärldspåverkan. Oavsett nuläge är alltid försäljning viktig, alla produkter behöver säljas. Att utveckla kunskaperna inom försäljning ser vi i kompetens Öckerö som ett bra verktyg att agera på i nuläget. Därför har vi för andra gången bjudit in Ingrid Alestig till Öckerö i syfte att dela med sig av sin kompetens och erfarenheter.
 
Samtliga medarbetare hos företagen i Öckerö är välkomna att delta.
Onsdagen den 15 mars klockan 16.00, Havskatten hotell & Konferens.  

Ingrid Alestig

Ingrid Alestig är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhörarna inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Ingrid har bred erfarenhet från försäljning, både B2B och i butik. 

Sju steg till framgångsrik försäljning

Kan vi fortsätta sälja på samma sätt som vi gör nu, till samma kunder och till samma priser? Behöver vi möta kunderna oftare eller kanske på ett annat sätt? Hur lockar vi till oss nya kunder?

För att du ska lyckas med försäljningen krävs planering, bra erbjudande, förtroendeskapande kundmöten och ett genuint engagemang i kunderna. I sju steg får du kunskap och tips som hjälper dig och ditt företag till framgång.

När: 15 mars klockan 16.00 – 19.00 (senast)

Var: Havskatten hotell & Konferens

Vi serverar en god macka och kaffe i samband med föreläsningen.

Vi ber er anmäla ert deltagande genom att klicka på rutan nedan, ange namn och företag på deltagarna.

Information/workshopen är öppen för alla företag med personal i Öckerö kommun och är kostnadsfri utan avgift för deltagarna.

Information om eventet