• magnus099

Anmäl dig till Arena Arbetsliv

Updated: Sep 18, 2019

Var med och ge vår kommande generation möjlighet att få inblick i arbetslivet genom ditt företag!


Informationsmöte 24 september på Heden skolan.

Detta är ett erbjudande till företag inom Öckerö kommun delta i satsningen "Arena Arbetsliv".


Vad är Arena Arbetsliv?

Öckerö kommunala och privata skolor har tillsammans med Öckerö Företag och Öckerö Besök- & Näringslivsenhet, arbetat fram en modell för att utveckla samverkan mellan skola och näringsliv. Denna kallar vi "Arena arbetsliv".


Arena Arbetsliv utförs för att skapa naturliga relationer mellan näringslivets företag och skolan så att företagen får möjlighet att exponera sig mot framtidens arbetskraft och för att öka sin attraktionskraft ur ett kompetensförsörjnings-perspektiv.


Skolan får möjlighet att på ett naturligt sätt attrahera företagen att arbete tillsammans med bl.a. prao för årsklass sju, åtta och nio.


Vi planerar att i november bjuda in företag och offentliga verksamheter i Öckerö kommun till en eftermiddag i Heden skolan. Denna eftermiddag får företagen och verksamheterna möjlighet att träffa elever och föräldrar för korta presentationer.


Syftet med aktiviteten är att elever skall "hitta" företag som intressanta för praktik och föräldrarna får en bild över företag i Öckerö kommun samtidigt som företagen får möjlighet att visa upp sig och sin verksamhet för målgruppen elever och föräldrar. 


Informationsmöte 24 september, Heden skolan

Vi börjar med att bjuda in företag i Öckerö kommun till ett informationsmöte där skolan tillsammans med Öckerö Företag och Öckerö BNE informerar om aktiviteten "Arena Arbetsliv".

Informationsmötet kommer att hållas på Heden skolan den 24 september 2019 mellan klockan 16.00 -- 17.00

Anmäl dig till informationsmötet här


Ange "Arena Arbetsliv informationsmötet" i mailets ämne. Meddela så ditt företagsnamn, kontaktperson och e-postadress.

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Öckerö Företagarförening 

Klåva hamnväg 12   
475 42  HÖNÖ

info@ockeroforetag.se

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Öckerö Företag är ett självklart val för dig med företag inom Öckerö kommun som söker ett inspirerande nätverk för samverkan och kompetensutveckling - välkommen!