• martinalindqvist

Info om Event 365

Event 365 har enligt plan fortsatt jobba med Hönö Klåvas besöks- och eventutveckling.
Vårt projekt Event 365 fortsätter stödja företagarna i Hönö Klåva och har nyligen tagit fram en ny kommunikationsplan och en ny logga för området. Om du följer Hönö Klåva på Facebook och instagram @honoklava så har du säkert sett de nya fina bilderna som fotograf Jonas Ingman tog nyligen och som framöver kommer användas för flödet i Hönö Klåvas sociala kanaler.

Loggan kommer även skapa igenkänning på plats på fasadflaggor utanför butiker och restauranger, klistermärken på entrédörrar samt på några av hamnens flaggstänger. Kommunikationen är en del av den mall som vid projektets slut kommer lämnas över till föreningen Klåva Centrumutveckling så att dom på ett smidigt och enkelt sätt kan fortsätta med paketering, eventutveckling och andra satsningar som skapar fler besök till Hönö Klåva.

Pga Covid-19 så är många av våren och sommarens evenemang inställda, men Projektledare Johan Schmeling är fortsatt positiv att Skärgården i Advent, som förra året förlängdes till fyra lördagar, även kommer kunna genomföras i år. Mer info om detta hoppas vi kunna presentera i ett nyhetsbrev längre fram.

7 views

Recent Posts

See All

Information Covid-19

Bäste medlem i Öckerö Företag, Just nu står vi alla inför en stor utmaning i och med Coronaviruset. Det är viktigt att vara påläst som företagare och dagligen kommer det ny information. Länkarna nedan

Öckerö Företagarförening 

Klåva hamnväg 12   
475 42  HÖNÖ

info@ockeroforetag.se

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Öckerö Företag är ett självklart val för dig med företag inom Öckerö kommun som söker ett inspirerande nätverk för samverkan och kompetensutveckling - välkommen!