Styrelsen

Vi är 8 dedikerade styrelsemedlemmar som arbetar i sin ledig tid med att främja näringslivet i kommunen. Lust att delta? Ta kontakt med oss!

Magnus Jonasson

Jag har varit med i styrelsen sedan 2015 och ordförande i föreningen sedan 2016. Som nyinflyttad i Öckerö kommun och med stort intresse för näringslivsfrågor så kändes det rätt att medverka företagarföreningens arbete med att stärka det lokala företagandet. Det har också varit bra för att utveckla mitt professionella och sociala nätverk.

Magnus Jonasson

Ordförande

Christer Olofsson

Som företagare och delägare till ett relativt litet företag ser jag stora fördelar att samverka/samarbeta med andra företagare och utveckla både vårt eget företag och även göra en insats för andra företag i Kommunen. Vi har unika möjligheter med vår miljö, närhet till en storstad och en lång historik med företagande.

Christer Olofsson

Events

Cassandra Köbbel

Ny medlem och ny som egenföretagare, har innan arbetat 10 år med fordonsutveckling som ingenjör och är nu certifierad Coach. När jag fick frågan om att få vara med så blev jag väldigt glad. Ser fram emot att lära mig mer om föreningen, lära känna medlemmarna och kunna bidra speciellt för oss nya företagare i vår utveckling på Öarna.

Cassandra Köbbel

Kommunikation

Lars-Gösta Alsterberg

Efter ett yrkesverksamt liv inom ett internationellt företag där fokus hela tiden har legat på ”ständig förbättring” och samverkan för att utvecklas – så känns det väldigt spännande att få jobba med Öckerös näringsliv för att hitta möjligheter att samverka till att, i ännu högre grad, vara ett levande samhälle – för både öbor och näringsidkare - året runt! Förutom Besöksnäringen och Förbättrade Kommunikationer så känns det spännande att jobba med den Maritima – hamnar och företag – samt hur vi på ÖF kan skapa nytta för Byggföretagen

Lars-Gösta Alsterberg

Viceordförande & Events

Mattias Dombrowe

Föreningen ser det som önskvärt att ha en jämn spridning i styrelsen över olika typer och storlekar av företag. Jag kommer från kommunens största företag, Caterpillar Propulsion AB och ser ett stort värde i att få kunna förmedla de större företagens perspektiv i föreningens arbete.

Mattias Dombrowe

Utbildning

Dan Modin

Jag gick med i Styrelsen 2017 och min ambition är att vara med i olika nätverk och grupperingar för att dels stärka företagandets möjligheter i Öckerö kommun, men med särskilt fokus på företag i Klåva där också mitt företag finns.

Dan Modin

Kassör

Gunnar Ström

Har en lång bakgrund inom Automotive och Logistik i ett flertal olika roller. I Klåvafinans AB, som är ett enmansföretag, jobbar jag mestadels inom Automotive med större förändringsprojekt som Projektledare oftast produktionsnära. Jag är entreprenörs driven och vill stödja en utveckling av befintliga och nya företag i Öckerö kommun.

Gunnar Ström

Utbildning

Öckerö Företagarförening 

Klåva hamnväg 12   
475 42  HÖNÖ

info@ockeroforetag.se

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Öckerö Företag är ett självklart val för dig med företag inom Öckerö kommun som söker ett inspirerande nätverk för samverkan och kompetensutveckling - välkommen!