Laddar Evenemang

Företagsfrukost

8 maj @ 08:30 - 09:30

Vad krävs för att tillhöra Världseliten och hur kommer man dit?

Vendela Sörensson, som nyligen tog
två guldmedaljer i Danmark berättar om sin väg till toppen och hur hon håller sig kvar!
Vad är nästa steg?
Skytten som siktar mot EM
·         Bra siktat av Öckeröskyttar i Luxemburg
·         Tio nya namn till Europeiska Spelen – Sveriges Olympiska Kommitté

Vendela Sörensson, en framstående svensk skytt, har gjort sig känd genom sina prestationer inom luftpistolsskytte. Låt oss utforska några intressanta fakta om henne:

  1. VM-prestation: Gravid i sjätte månaden sköt Vendela sin högsta internationella tävlingspoäng i karriären – 575 poäng – på VM. Detta gav henne en välförtjänt 20:e plats bland världens främsta damer inom 10 m luftpistol. En imponerande bedrift, särskilt med tanke på de gravidhormoner som rörde sig i hennes kropp.
  2. Rekordtangering: Vid internationella tävlingar i Luxemburg tangerade Vendela sitt svenska rekord genom att skjuta 578 poäng. Hon har verkligen visat sin skicklighet och uthållighet inom skyttesporten.

Vendela är en inspirerande idrottare som har överträffat förväntningarna, även under speciella omständigheter. Hennes prestationer är ett bevis på hennes dedikation och talang inom skyttesporten! 🎯🏆

Inslag i frukostmötet 8 maj 2024.

Frukostens informationsdel fördelas mellan information från Öckerö BNE och Öckerö Företag. Övrig tid kommer att kretsa kring samtal och möten mellan deltagarna.

  • Frukosten serveras (08.30)
  • Mingel 25 minuter i loungen och foajén.
  • Förflyttning till hörsalen Arken (08.55)
  • Öckerö företag information
  • Öckerö BNE, information och Kommunala inköp på gång
  • Lars Erik Bjur och Vendela Sörensson, Öckerö Skytteförening
  • Frukosten avslutas (09:30)

Ambitionen med företagsfrukosten är att fortsätta bygga ett gott företagsklimat som skall bidra till att skapa tillväxt och lönsamhet för kommunens företag. Vi välkomnar både företagare med medarbetare att delta.

Anmälan sker till naringsliv@ockero.se

Vi fotar och/eller filmar de flesta av våra event för att sen publicera i våra digitala kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till våra evenemang. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med på bild.

Share This Event

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
8 maj
Tid:
08:30 - 09:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

Öckerö Företag