Laddar Evenemang

Företagsfrukost

5 juni @ 08:30 - 09:30

Välkommen till vårens sista företagsfrukost!

Anmäl dig HÄR!!

Anna Eckerstig är ansvarig för fastighetsutveckling på Steptura som bygger upp GoCo Health Innovation City, ett kluster inom Life Science och hälsa i Mölndal i nära samverkan med AstraZeneca. Nu börjar Steptura med ett nytt kluster, Innovation Destination Torslanda tillsammans med Volvo Cars. Hur gör man?

Vi skapar innovationskluster tillsammans. Framtidens mötesplatser och arbetsplatser som ger förutsättningar för utveckling inom näringsliv och samhälle.

En bra fastighet ska ge förutsättningar till utveckling för alla som arbetar där i. Arbetsplatsen är en viktig del av såväl ditt varumärke som din affär och verksamhet. Därför är vårt tillvägagångssätt att tillsammans med personer, kunder och partners i och kring våra fastigheter skapa nytänkande kontorsupplevelser skräddarsydda efter våra hyresgästers behov. Det är så vi skapar arbetsplatser som inspirerar och motiverar.

Genom att samverka och skapa de bästa förutsättningarna för tillväxt och affärsnytta för våra kunder och deras verksamhet är vi med och bygger Sveriges näringslivs framtid.

Inslag i frukostmötet 5 juni 2024.

Frukostens informationsdel fördelas mellan information från Öckerö BNE och Öckerö Företag. Övrig tid kommer att kretsa kring samtal och möten mellan deltagarna.

  • Frukosten serveras (08.30)
  • Mingel 25 minuter i loungen och foajén.
  • Förflyttning till hörsalen Arken (08.55)
  • Öckerö företag information
  • Öckerö BNE, information och Kommunala inköp på gång
  • Hälsoveckan v38
  • Anna Eckerstig, Steptura
  • Frukosten avslutas (09:30)

Ambitionen med företagsfrukosten är att fortsätta bygga ett gott företagsklimat som skall bidra till att skapa tillväxt och lönsamhet för kommunens företag. Vi välkomnar både företagare med medarbetare att delta.

Anmäl dig HÄR!!

 

Vi fotar och/eller filmar de flesta av våra event för att sen publicera i våra digitala kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till våra evenemang. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med på bild.

Share This Event

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
5 juni
Tid:
08:30 - 09:30
Evenemang Kategori:

Arrangörer

Öckerö BNE
Öckerö Företag