Laddar Evenemang

Ställ in din kompass för livet och ditt företagande.

20 september, 2023 @ 16:00

Kompetens Öckerö bjuder in dig/er till en föreläsning/workshop ”Ställ in din kompass för livet och ditt företagande”

Med fokus på försäljning och ledarskap lyfter vi människan bakom titeln. Människan bakom företagandet. Idag handlar både försäljning och ledarskap om människokännedom och kommunikation. Att förstå sig själv och andra. Hur gör vi för att nå både ut och in?

Under 3 timmar kommer vi arbeta med självledarskap, bemötande, egen hållbarhet och hur vi kan utvecklas och arbeta tillsammans. Att skapa ett vi både inom vårt företag och med våra kunder.

Niclas stora inspirationskälla är hans son, som har autism, och hans magiska assistanshund Rocky. Vi behöver alla en Rocky i vår närhet och just du kan vara Rocky för någon.

Du som deltager på denna workshop kommer förmodligen bli berörd och kanske får du nya perspektiv på livet, försäljning och ledarskap.

Niclas Lernberger, som leder denna workshop, är bosatt på Björkö sedan 2007 men också delvis uppväxt på Mossen på Hönö. Sedan 10 år har han föreläst och utbildat inom sälj, ledarskap och personalgruppsutveckling. Han är en flitigt anlitad föreläsare på stora inspirationsdagar, kunskapsdagar och chefsforum och har även delat scen med bl.a. Fredrik Reinfeldt.

När:
20 september klockan 16.00 – 19.00 (senast)

Var:
ÖMC, konferens ”Sjöboa” Öckerö

Vi serverar en god macka och kaffe i samband med föreläsningen.

Vi ber er anmäla ert deltagande genom att klicka på rutan nedan, ange namn och företag på deltagarna till naringsliv@ockero.se

Share This Event

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
20 september, 2023
Tid:
16:00
Evenemang Kategori:

Plats

ÖMC, Öckerö
Björnhuvudsvägen 45
Öckerö, Sverige
+ Google Map

Arrangörer

Öckerö Företag
Öckerö BNE